Zuiderstraat 14-d9524PJ Buinerveen

Op het  schip SC 31 zijn het visruim en de visverwerking volledig vernieuwd. Het oude visruim voldeed niet meer aan de huidige eisen. We hebben zowel het visruim als de verwerking geïsoleerd met polyurethaan schuim en daarna afgewerkt met een kunststoflaag, polyurea.

 

urk-vissersschip-voorzien-van-polyurea (1)

 

Coaten van een visverwerking “onder de bak” met polyuera

De nieuwe betimmering in het visruim en de visverwerking is door ons voorzien van een kunststoflaag, polyurea. De gespoten kunststoflaag  volgt moeiteloos alle contouren op ieder oppervlakte. De kunststoflaag is aan te brengen op veel verschillende ondergronden. Alle ondergronden worden door ons geïnspecteerd op vochtgehalte en poreusheid. Aan de hand van de uitkomst van de inspectie wordt er een keuze gemaakt voor de beste voorbehandeling om een goede hechting van de kunststoflaag te kunnen garanderen.

De polyurea is  samen met een goede voorbereiding op vrijwel alle ondergronden aan te brengen. De voordelen van polyurea ten opzichte van andere materialen zijn de hoge slijtvastheid, waterdicht, glad oppervlakte en het is snel aangebracht.

 

polyurea-gespoten-vissersschip

urk-vissersschip-voorzien-van-polyurea (3)

urk-vissersschip-voorzien-van-polyurea (4)

urk-vissersschip-voorzien-van-polyurea (5)

urk-vissersschip-voorzien-van-polyurea (6)

urk-vissersschip-voorzien-van-polyurea (10)

urk-vissersschip-voorzien-van-polyurea (12)