Zuiderstraat 14-d9524PJ Buinerveen

Woningen

Overisolatie bestaat niet

Laat u niet misleiden door de geruchten dat u uw woning kunt overisoleren of dat de isolatie schimmel en condensatie zal veroorzaken. Dergelijke beweringen zijn fout, want overisolatie bestaat niet. Op plaatsen waar goed geisoleerd wordt, komen vocht en schimmel niet voor. Op plaatsen waar de isolatie ontbreekt daarentegen juist wel.

Bewust ventileren in een goed geisoleerd huis

Door dakisolatie neemt de 'vanzelfsprekende' ventilatie van uw woning af. In een goed geïsoleerd huis moet daarom bewust met ventileren worden omgegaan. Isoleren is meer dan isolatie in een bouwelement stoppen. Een nauwkeurige uitvoering en een juiste plaatsing zijn noodzakelijk om ontoelaatbare luchtlekken, temperatuurschommelingen, condensatie en zogenaamde koudebruggen te vermijden. HR industrial coatings B.V. doet dit werk graag voor u!

 

Vloerisolatie

Geef vocht geen kans!

Veel woningen, ook reeds geïsoleerde, zijn onvoldoende gewapend tegen
het Nederlandse klimaat. Naden tussen de isolatielagen, minder goede isolatiematerialen en een slechte verwerking daarvan houden soms de kou nog wel buiten, maar ze geven wel vocht een kans. De hoge luchtvochtigheid zorgt voor condens en hoopt zich op in de kruipruimte. Op zulke plaatsen krijgen kou en schimmels een kans, met zeer nare gevolgen voor de constructie en uw gezondheid. Kortom: slecht geïsoleerde woningen hebben een negatieve invloed op het woon- en leefklimaat.

HR industrial coatings B.V. , de specialist in vloerisolatie!

HR industrial coatings B.V. heeft zich dan ook gespecialiseerd in o.a. het isoleren van bestaande vloeren door middel van polyurethaanisolatie, van woningen tot overheids- en bedrijfsgebouwen. Dit isolatiemateriaal, dat een van de hoogste isolatiewaarden heeft, vraagt om een zeer vakkundige verwerking. Al onze medewerkers zijn daarom in het bezit van een vaardigheidsbewijs en worden met  regelmaat intern bijgeschoold.

Aanbrengen vloerisolatie

Tegen de onderzijde van de vloer wordt een naadloze laag polyurethaanschuim  aangebracht. Deze laag heeft niet alleen een isolerende werking maar dient tevens als vochtkering tussen uw kruipruimte en woning, zodat vocht en kou niet meer via de kruipruimte de woning kunnen binnendringen.

Ook is het mogelijk om een laag polyurethaanisolatie aan de bovenzijde van de vloer aan te brengen. Deze wordt dan direct op de betonvloer gespoten. Het voordeel hiervan is, dat het snel aangebracht is en moeiteloos alle leidingen en contouren volgt.

Schuur isolatie

Naast woningen is er ook veel vraag naar schuurisolatie, bijvoorbeeld uw hobby-schuur of klusschuur. HR industrial coatings BV heeft uiteraard veel ervaring op dit gebied.