Zuiderstraat 14-d9524PJ Buinerveen

Schuur en aardappelschuur isolatie

Er zijn talloze soorten schuren die wel een goede isolatie kunnen gebruiken. Denk aan bijvoorbeeld een klus of hobbyschuur die eigenlijk iedereen wel heeft met een vrijstaand huis, of een kantoorschuur voor de kleine zelfstandige maar ook grotere schuren zoals een aardappelschuur of een opslagschuur. Vaak reizen de energiekosten de pan uit als je in zo’n nog niet geïsoleerde schuur wilt voorzien van een verwarming of centrale verwarming installatie. De middelen worden steeds duurder en de innovatie gaat steeds verder, des te meer redenen om zuinig te zijn met uw duur verkregen energie.

 

Met een naadloze isolatie (op maat aangebracht) van HR industrial coatings BV kunt u uw schuur goed warm houden met een minimale inspanning van uw warmtebron. We horen van onze opdrachtgevers dat ze enorm veel besparen op de energiekosten na de isolatie ingreep. Onze uiterst hoogwaardige gesloten cel polyurethaan samenstelling is zo doorontwikkeld dat we de hoogste isolatiewaarde bieden.

 

Aardappelschuur isoleren

HR industrial coatings is al meer dan 15 jaar actief in de isolatie met behulp van polyurethaan en heeft in de loop van zijn vele agrarische projecten veel innoverende toepassingen ontdekt als het gaat om de isolatie van aardappelschuren. Het lijkt voor de buitenstaander niet zo spannend maar toch komt er bij het bewaren van aardappels (Solanum tuberosum en tevens aanverwante knolsoorten) veel kijken. Welke koelmethode u als agrariër ook gebruikt, een goede en naadloze isolatie is erg belangrijk voor het bewaren. Tevens houd u de energiekosten beter in de hand.

Kortom wilt u meer informatie over het isoleren van uw aardappelbewaarplaats? Bel dan met HR industrial coatings voor een duurzaam advies.

aardappelschuur geïsoleerd door Henk Ratering BV

 

 

Vraag naar de mogelijkheden voor een degelijke (aardappel) schuurisolatie.

Laat uw gegevens achter of bel ons vandaag nog voor het maken van een vrijblijvende afspraak.