Zuiderstraat 14-d9524PJ Buinerveen

Scheepsbouw

Wij bieden u een 100% naadloze en slijtvaste oplossing voor iedere situatie

HR industrial coatings is een toonaangevend bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van thermische isolatie van vissersschepen, woonschepen en  jachten. In de scheepvaart heeft men vaak te kampen met het  probleem condensvorming. Er ontstaan bijvoorbeeld vochtige plekken in betimmeringen, doordat er door temperatuurschommelingen condensatie optreedt aan de huid van het schip. Het aanbrengen van een laag naadloze polyurethaanisolatie is hier dan de beste oplossing.

HR industrial coatings is gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige slijtvaste coatings welke aangebracht kunnen worden op de scheepshuid, het scheepsdek, natte ruimten, olietanks en koel- en vriescellen. De coating is chemisch resistent en voldoet aan de voedselveiligheidskeur.

polyurea-aanbrengen

Onze medewerkers die actief zijn in de scheeps- en jachtbouw, zijn speciaal opgeleid voor deze werkzaamheden. Er wordt dan ook altijd ingespeeld op de wensen en strenge eisen welke in deze sector worden gesteld, zoals duurzaamheid, temperatuurschommeling, vochtinwerking, koudebruggen en de afwerking nadien.

 

Polyurea

Naast het spuiten van polyurethaan past HR industrial coatings ook gietsystemen toe in de scheeps- en jachtbouw, zoals het volgieten van wanden in koel- en vriesruimen en het vullen van drijflichamen. Voor deze gietsystemen maken we gebruik van polyurea. Alle werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden in zowel PUR als PIR.

Meer informatie over polyurea.