Zuiderstraat 14-d9524PJ Buinerveen

Bedliner polyurea - Uw laadruimte waterdicht en slijtvast

Kunststoflagen zoals polyurea zijn de ideale coating voor uw laadruimte. Een bedliner van polyurea wordt direct op het oppervlakte gespoten en heeft altijd een luchtdichte aansluiting op de ondergrond, waardoor er geen corrosie kan optreden aan het oppervlakte van de laadbak of laadruimte. Polyurea zorgt voor een duurzame, water- en luchtdichte bescherming van uw laadbak of laadruimte. Polyurea is tevens een chemisch resistent product en voldoet aan de voedselveiligheidsvoorwaarden.

Polyurea is tevens geluiddempend. Door de elasticiteit van het product worden trillingen opgevangen en gedempt. Dit betekent dat er geluidsarmer geladen en gelost kan worden. Polyurea kan op vrijwel alle ondergronden worden aangebracht en volgt alle contouren van het oppervlak zodat er een naadloze bescherming ontstaat. Deze coating kan aangebracht worden in alle RAL basiskleuren.

Desgewenst kunnen bepaalde delen afgewerkt worden met een topcoat in iedere gewenste kleur. Vloeren kunnen voorzien worden van een geïntegreerde anti-slip laag, deze laag gaat het schuiven van de lading tegen. Tevens kunnen we laadruimen voorzien van een geïsoleerd dak met polyurethaan spray schuim. De polyurethaanisolatie wordt vervolgens afgewerkt met plaatmateraal en polyurea. Door middel van onze mobiele installatie kan deze coating eenvoudig en snel op locatie aangebracht worden.

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar om een passende oplossing te vinden.