Zuiderstraat 14-d9524PJ Buinerveen

Visverwerkingsdek

Kunststoflagen zoals Polyurea zijn de ideale coating voor uw verwerkingsdek, buiskap of ook wel de bak genoemd. Polyurea wordt direct op het oppervlakte gespoten en heeft altijd een luchtdichte aansluiting op de ondergrond, waardoor er geen condensatie kan optreden tussen de betimmering en de kunststoflaag. De coating zorgt voor een duurzame, water- en luchtdichte bescherming van uw visverwerkingsdek. Membraguard is  een chemisch resistent en super slijtvast product. Membraguard voldoet aan de voedselveiligheidseisen. Door de elasticiteit van het product worden lengteveranderingen door temperatuurverandering opgevangen en ontstaan er geen naden of scheuren in het materiaal, en kan op vrijwel alle ondergronden worden aangebracht en volgt alle contouren van het oppervlak zodat er een naadloze bescherming ontstaat. Polyurea kan aangebracht worden in alle RAL basiskleuren.

Desgewenst kunnen bepaalde delen afgewerkt worden met een topcoat in iedere gewenste kleur. De vloer wordt voorzien van een geïntegreerde anti-slip laag, deze anti-slip laag voorkomt het schuiven van de lading. Door middel van onze mobiele installatie kunnen de coatings eenvoudig en snel op locatie aangebracht worden.

Naast het afwerken van uw visverwerkingsdek met onze coatings zijn wij ook gespecialiseerd in het isoleren van visruimen met polyurethaan isolatie.

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar om een passende oplossing te vinden.