Zuiderstraat 14-d9524PJ Buinerveen

Betonbouw / Tankbouw

Kunststoflagen van Polyurea zijn de ideale coating voor het vloeistofdicht maken en beschermen van o.a. beton silo’s. Polyurea wordt direct op het oppervlakte gespoten en heeft altijd een luchtdichte aansluiting op de ondergrond, waardoor er geen condensatie kan optreden tussen de ondergrond en de kunststoflaag. Polyurea zorgt voor een duurzame, water- en luchtdichte bescherming van uw beton.

Polyurea is  een chemisch resistent en super slijtvast product. Polyurea voldoet aan de voedselveiligheidseisen. Door de elasticiteit van het product worden lengteveranderingen door temperatuurverandering opgevangen en ontstaan er geen naden of scheuren in het materiaal. Polyurea kan op vrijwel alle ondergronden worden aangebracht en volgt alle contouren van het oppervlak zodat er een naadloze bescherming ontstaat. Polyurea kan aangebracht worden in alle RAL basiskleuren. Desgewenst kunnen bepaalde delen afgewerkt worden met een topcoat in iedere gewenste kleur. De vloer kan worden voorzien van een geïntegreerde anit-slip laag, deze anti-slip laag voorkomt het schuiven van de lading. Door middel van onze mobiele installatie kan Polyurea eenvoudig en snel op locatie aangebracht worden.

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar om een passende oplossing te vinden.

Bekijk hier een referentieproject bij AVEBE.