Zuiderstraat 14-d9524PJ Buinerveen

Scheepsdekken

Kunststoflagen zoals Polyurea zijn de ideale coating voor uw scheepsdek.

Polyurea wordt direct op het oppervlakte gespoten en heeft altijd een luchtdichte aansluiting op de ondergrond, waardoor er geen corrosie kan optreden aan het oppervlakte van het dek. Polyurea zorgt voor een duurzame, water- en luchtdichte bescherming van uw scheepsdek. Polyurea is  een chemisch resistent en super slijtvast product. Door de elasticiteit van het product worden lengteveranderingen door temperatuurverandering opgevangen en ontstaan er geen naden of scheuren in het materiaal. Polyurea kan op vrijwel alle ondergronden worden aangebracht en volgt alle contouren van het oppervlak zodat er een naadloze bescherming ontstaat. Polyurea kan aangebracht worden in alle RAL basiskleuren.

Desgewenst kunnen bepaalde delen afgewerkt worden met een topcoat in iedere gewenste kleur. Het dek wordt voorzien van een geïntegreerde anit-slip laag. Doormiddel van onze mobiele installatie kan Polyurea eenvoudig en snel op locatie aangebracht worden.

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar om een passende oplossing te vinden.