Zuiderstraat 14-d9524PJ Buinerveen

Laadbak (o.a. van pick-up trucks)

Kunststoflagen zoals membraguard bedliner zijn de ideale coating voor de laadbak van uw pick-up.

Membraguard bedliner wordt direct op het oppervlakte gespoten en heeft altijd een luchtdichte aansluiting op de ondergrond, waardoor er geen corrosie kan optreden aan het oppervlakte van de laadbak of laadruimte. Membraguard bedliner zorgt voor een duurzame, water- en luchtdichte bescherming van de laadbak van uw pick-up. Membraguard bedliner is tevens een chemisch resistent product en voldoet aan de voedselveiligheidsvoorwaarden. Membraguard bedliner kan op vrijwel alle ondergronden worden aangebracht en volgt alle contouren van het oppervlak zodat er een naadloze bescherming ontstaat. Membraguard kan aangebacht worden in alle RAL basiskleuren.

 

Desgewenst kunnen bepaalde delen afgewerkt worden met een topcoat in iedere gewenste kleur. Vloeren kunnen voorzien worden van een geïntegreerde anit-slip laag, deze laag gaat het schuiven van de lading tegen. Doormiddel van onze mobiele installatie kan Membraguard bedliner eenvoudig en snel op locatie aangebracht worden.

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar om een passende oplossing te vinden.