Zuiderstraat 14-d9524PJ Buinerveen

Koelwagens

Kunststoflagen zoals Polyurea bedliner zijn de ideale coating voor uw koel- of laadruimte.

Polyurea bedliner wordt direct op het oppervlakte gespoten en heeft altijd een luchtdichte aansluiting met de ondergrond, waardoor er geen corrosie kan optreden aan het oppervlakte van de laadbak of laadruimte. Polyurea bedliner zorgt voor een duurzame, water- en luchtdichte bescherming van uw laadbak of laadruimte. Polyurea bedliner is tevens een chemisch resistent product en voldoet aan de voedselveiligheidsvoorwaarden. Polyurea bedliner kan op vrijwel alle ondergronden worden aangebracht en volgt alle contouren van het oppervlak zodat er een naadloze bescherming ontstaat. Polyurea kan aangebacht worden in alle RAL basiskleuren.

Desgewenst kunnen bepaalde delen afgewerkt worden met een topcoat in iedere gewenste kleur. Vloer kunnen voorzien worden van een geïntegreerde anit-slip laag, deze laag gaat het schuiven van de lading tegen. Doormiddel van onze mobiele installatie kan Polyurea bedliner eenvoudig en snel op locatie aangebracht worden.

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar om een passende oplossing te vinden.

Lees ook:  Polyurea hotspray voor vrachtwagens