Zuiderstraat 14-d9524PJ Buinerveen

Koel en Vriesruimen / Visruim

Kunststoflagen zoals Polyurea zijn de ideale coating voor uw visruim.

Polyurea wordt direct op het oppervlakte gespoten en heeft altijd een luchtdichte aansluiting op de ondergrond, waardoor er geen condensatie kan optreden tussen de betimmering en de kunststoflaag. Polyurea zorgt voor een duurzame, water- en luchtdichte bescherming van uw visruim. Polyurea is  een chemisch resistent en super slijtvast product. Polyurea voldoet aan de voedselveiligheidseisen. Door de elasticiteit van het product worden lengteveranderingen door temperatuurverandering opgevangen en ontstaan er geen naden of scheuren in het materiaal. Polyurea kan op vrijwel alle ondergronden worden aangebracht en volgt alle contouren van het oppervlak zodat er een naadloze bescherming ontstaat. Polyurea kan aangebracht worden in alle RAL basiskleuren.

Desgewenst kunnen bepaalde delen afgewerkt worden met een topcoat in iedere gewenste kleur. De vloer wordt voorzien van een geïntegreerde anit-slip laag, deze anti-slip laag voorkomt het schuiven van de lading. Doormiddel van onze mobiele installatie kan Polyurea eenvoudig en snel op locatie aangebracht worden.

Naast het afwerken van uw visruim met Polyurea zijn wij ook gespecialiseerd in het isoleren van visruimen met polyurethaan isolatie. (link naar polyurethaanisolatie visruimen)

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar om een passende oplossing te vinden.

Naast het afwerken van uw visruim met Polyurea zijn wij ook gespecialiseerd in het isoleren van visruimen met polyurethaan isolatie (link). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar om een passende oplossing te vinden.

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij staan altijd voor u klaar om een passende oplossing te vinden.