Zuiderstraat 14-d9524PJ Buinerveen

Ons bedrijf

Wie zijn we?

HR industrial coatings gevestigd in Buinerveen is een bedrijf  dat zich heeft gespecialiseerd in het verwerken van polyurethaan producten en hoogwaardige polyurea coatings.

 

Wat doen we?

Middels door ons zelf ontwikkelde specialistische spray- en injectietechnieken kunnen wij nagenoeg alle industriële objecten voorzien van polyurethaan of een slijtvaste en chemisch resistente polyurea coating. Ons werkgebied bestaat uit geheel Europa. Al onze activiteiten  vinden plaats binnen de zakelijke markt. Binnen ons bedrijf beschikken wij over meer dan 35 jaar ervaring in polyurethaan techniek, zowel chemisch als fysisch. Met behulp van selfsupporting mobiele units en een vakbekwaam team verzorgen wij de totale bescherming van schepen, tanks/silo’s en koel- en vriescellen.

 

Geschiedenis

2001-2006

In oktober 2001 op 17 jarige leeftijd heb ik Ratering Isolaties opgericht en ben ik begonnen met  het verwerken van polyurethaanschuim ten behoeve van het isoleren van woningen, stallen, bewaarplaatsen en schepen. Naast mijn studie werden alle vrije uren benut om het bedrijf Ratering Isolaties op zetten.  De werkzaamheden werden uitgevoerd met een zelfgebouwde aanhanger met daarin een machine voor het verwerken van polyurethaanschuim.

2006-2010

Het bedrijf is in 5 jaar tijd behoorlijk gegroeid. Inmiddels zijn we van 1 naar 3 combinaties gegaan en hebben we 6 personeelsleden. Het werkgebied breid zich steeds verder uit en doet ons besluiten om  twee neven vestigingen te openen. De eerste vestiging wordt geopend in het Zuiden van Nederland en de tweede in het Oosten van Duitsland. Na deze uitbreiding telt het bedrijf 20 werknemers en 8 combinaties voor het aanbrengen van polyurethaanschuim.

 

2010-2016

Naast het verwerken polyurethaanschuim komen er nieuwe producten  op onze weg. De vraag naar het verwerken van hoogwaardige, slijtvaste en chemisch resistente coatings neemt toe.

Doordat we in de afgelopen 10 jaar veel ervaring hebben opgedaan met het verwerken van polyurethaan producten in het veld en de machines en technieken steeds verder hebben doorontwikkeld zijn we in staat om elk object op nagenoeg iedere locatie te voorzien van een slijtvaste en chemisch resistente coating.

 

2016-heden

In Januari 2016 heb ik besloten om mij te gaan concentreren op het aanbrengen van speciale coatings en industriële isolatie. Ik heb een nieuw bedrijf opgericht genaamd HR industrial coatings

Binnen HR industrial coatings voeren we werkzaamheden uit zoals het isoleren en coaten van koel- en vriescellen in de visserij, het coaten van betonsilo’s, het coaten van zwembaden en het isoleren van RVS tanks. Inmiddels beschikken wij over 2 ingerichte mobiele werkplaatsen waarmee we Europees inzetbaar zijn.